Bejelentkezés

Regisztrálás


 

Fegyvertokok


Hordtáskák


Kiegészítők


Igazolványtokok


Övek


Egyéb termékek


Fehér termékek


Üdvözöljük honlapunkon

Bemutatkozás

Cégünk több, mint 25 éve van jelen Magyarországon kiváló minőségi bőrdíszmű illetve gyöngyvászon jellegű termékeinkkel. Bízunk abban, hogy a weboldalunkkal megkönnyítjük Önnek a tájékozódást valamint az információszerzést.

Ha van egy kis ideje, tekintse meg weboldalunkat, amely alapján biztos lehet benne, hogy Ön mindig ellenőrzött, kiváló minőségű terméket kap. A bal oldali terméklista kategóriáira kattintva megtekintheti a forgalmazott termékeinkről készült képeket, árait, valamint meg is rendelheti azokat. Kérdéseikre szívesen válaszolunk telefonon a 06-29- 341-759- es telefonszámon nyitvatartási időben H-P: 8-16 óra között vagy akár e-mailben is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. írt levélre!

Ha Ön nagyobb mennyiségben rendelne vagy nem találta meg termékeink között az Önnek megfelelőt, kérjük, ossza meg velünk elképzelését és amennyiben lehetséges megvalósítjuk azt,amennyiben ilyen termékről van szó mindenképp ajánlatos egy személyes egyeztetés illetve egy minimum darabszám a legyártáshoz. Amennyiben bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, írjon e- mailt vagy hívjon minket!

 

Termékeink

Fegyvertokok

Fegyvertokjaink között vannak cordura anyagból illetve bőrből készült övtokok, tártokkal illetve anélkül, övre fűzhető avagy övre csíptethető bal kezes és jobb kezes változatban. Termékeinkre 100% garanciát vállalunk!

Hordtáskák

A legtöbb típusú övtokunknak van válltáska változata is vannak függőleges illetve vízszintes változatok,valamint van gumis variáció amelyhez nem tartozik külön tártok a övtokhoz. A másik hordtáskánál az egyik oldalon a póttár tartó található a másik oldalon pedig maga a fegyvertok. Válltáskáinkból is van balkezes és jobbkezes változat is. Hordtáskáink mellett vannak rejtve hordható kengurú övtáskák is amelyben észrevétlenül hordhatja fegyverét akár munkaeszközként, akár a mindennapokban.

Kiegészítők

Kiegészítőink között vannak bilincstokok, gázspray tokok, telefontokok,rádiótokok. Ezek a termékeink szintén Cordura illetve bőr alapanyagokból készülnek az önök igényeinek megfelelően.

Igazolványtokok

Igazolványtok nagyon sok felirattal készülnek vannak kisalakú bankkártya méretűek illetve a nagyalakú 3 lapos tokok is amik a pénztárcás igazolványokat kivéve mind valódi marha bőrből készülnek A pénztárcás kisalakú igazolványunk az egyetlen ami műbőrből készül.

Övek

Övek számos variációban készülnek, akció övek ezekben nincs merevítés vastag hevederből készülnek, szolgálati övekben már van merevítés ez abban különbözik a külső taktikai övtől hogy ebben nincs belül tépőzár. Taktikai öv, ez a legkomplettebb öv, ebben van merevítés is illetve van benne tépőzár.

Egyéb kiegészítők

Termékeink között vadászati kellékek is találhatók tölténytartók, aggatékok ,puskatokok Ptp anyagból ezen felül töltényövek amik szintén bőrből készülnek.

Fehér termékek

Fehér termékeink között is megtalálhatók a rendszeresített pisztolytáskák, gázspray tokok, RK tartók, csekktömb tartók illetve egyéb kiegészítők.

A több száz darabból álló készletünk nem csak rendőrségi felszereléseket kiegészítőket tartalmaz, hanem megtalálható polgárőrök, tűzoltók, biztonsági őrök, nemzetőrök valamint vadászati kiegészítők is. Többek közt övek nagyon széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat S- XXXL-es méretig, de ha szükséges van lehetőség egyedi méret legyártására is,ebben az esetben kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben , akár telefonon.

Magyar termék

 

Termékeink 100%-ban magyar termékek. Magyar kézművesek, Magyarországon készítik termékeinket, hogy magyar ipar fejlődését támogassák.

25 év tapasztalat

Termékeinket több mint 25 éves tapasztalattal, nagy gondoskodással készítjük ügyfeleink számára. Kollégáink rutinja és alapanyagok minősége biztosítja termékeink tartósságágát.

 

Garancia

Termékeink kíválló minőségű alapanyagokból készülnek, ezért termékeinkre 6 hónap 100%-os cseregaranciát vállalunk, rendeltetés szerű használat esetén.